Som un grup d’investigació de la Universitat de Barcelona que actualment treballa en línies de recerca relacionades amb la tipografia i la tecnologia aplicada. El projecte “La digitalització de les lletres del Tapís de la Creació de la Catedral de Girona”, que s’emmarca dins del programa Arrels del Gràfic del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya, és el punt de partida d’altres projectes expositius, muntatges i instal·lacions urbanes.Aquest blog és una mostra més d’aquest treball conjunt.
Somos un grupo de investigación de la Universidad de Barcelona que en la actualidad desarrolla líneas de investigación relacionadas con la tipografía y la tecnología aplicada. El proyecto “La digitalización de las letras del Tapiz de la Creación de la Catedral e Girona” que se enmarca dentro del programa Arrels del Gràfic del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya, es el punto de partida de otros proyectos expositivos, montajes e instalaciones urbanas. Este blog es una muestra más de este trabajo conjunto.


Equip d’investigació. Equipo de investigación

Dr. Jesús Del Hoyo Arjona
Dissenyador gràfic, professional i investigador. Professor titular de projectes de disseny gràfic de la Universitat de Barcelona i degà del Col·legi Oficial del Disseny Gràfic de Catalunya.
 Diseñador gráfico, profesional e investigador. Profesor titular de proyectos de diseño gráfico de la Universidad de Barcelona y decano del Colegio Oficial de Diseño Gráfico de Catalunya

CristinaSimon copiaCristina Simon Pascual
Llicenciada en història de l’art i dissenyadora gràfica. Màster en tipografia, Universitat de Barcelona. Professora de l’especialitat de disseny gràfic de l’EASD OlotLicenciada en historia del arte y diseñadora gráfica. Master en tipografía, Universidad de Barcelona. Profesora de la especialidad de diseño gráfico de l’EASD Olot.

CristinaFlorezCristina Flórez Baquero
Dissenyadora gràfica freelance i il·lustradora. Màster en Tipografia, Universitat de Barcelona.
 Diseñadora gráfica freelance e ilustradora. Master en Tipografía, Universidad de Barcelona